Virpa

Kumppanit

Abloy

 

ABLOY tarjoaa johtavia ratkaisuja kiinteistöjen tehokkaaseen ja turvalliseen käyttöön sähköisillä turvallisuuden kokonaisvalvontajärjestelmillä, kulun- ja työajanvalvontajärjestelmillä sekä oviympäristötuotteilla. Virpa-hankkeessa missiomme on mahdollistaa entistä tehokkaampi tilojen hyödyntäminen.

Abloyn kulunvalvonnan sekä työajanseurannan järjestelmiä sekä ABLOY OS –käyttöjärjestelmää käytetään yli 500 asiakkaalla eri kokoisissa organisaatioissa. Asiakkaamme etsivät ratkaisuja, jotka hyödyntävät kiinteistöjen käyttäjien tietoja tehostamalla toimintaa: parantamalla tilojen käyttöä, mahdollistaen tilojen joustavamman käytön turvallisuudesta tinkimättä sekä varmistaen henkilötason turvallisuuden poikkeustilanteissa.

Toimivimpien ratkaisujen mahdollistamiseksi on järkevää toimia tietoyhteistyössä kiinteistön muiden toimijoiden kanssa; Abloyn muille tarjoama sekä muualta Abloyn järjestelmiin tuotava data mahdollistaa ratkaisuja joita yksi järjestelmä ei yksin kykene tarjoamaan. Datan yhteinen hyödyntäminen saattaa myös tarjota asiakkaalle erillisiä ratkaisuja kustannustehokkaamman ratkaisun. Lisäksi pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia uusiin liiketoimintamalleihin, jotka eivät ole mahdollisia ilman kokonaisvaltaista tilanne- tai historiatietoa tai kiinteistökokonaisuuden ohjaamista.

Tämän kaltaisia ratkaisuja on testattu jo ympäri maailmaa rajallisissa kohteissa, mutta kaupallisesti ja asiakasarvon kannalta kestävimmät suuren volyymin liiketoimintamallit ovat vasta kehittymässä. Siksi Virpa-hankkeessa tutkimme toisaalta data-alustamme tarkoituksenmukaisimpia integrointimahdollisuuksia eri kiinteistöalan toimijoiden järjestelmiin, toisaalta kartoitamme asiakasarvon kannalta järkevimpiä uusia liiketoimintakumppanuusmahdollisuuksia.

Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka maailman johtavana oviympäristöratkaisujen toimittajana tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen, kulunvalvontaan, ihmisten tunnistamiseen, ovien automatiikkaan ja hotellien turvallisuuteen. Konsernissa on 47 000 työntekijää ja liikevaihto on 7,5 miljardia euroa.

Muut kumppanit

Abloy
Augumenta Ltd.
Business Finland
Elisa
Fatman Oy
Granlund Oy
Jalecon Oy
Lassila & Tikanoja
Mirasys Oy
Newsec Asset Management Oy
Siemens Osakeyhtiö
Sodexo Oy
Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK)
Tampereen teknillinen yliopisto (TTY)
Tampereen yliopisto
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Tieto
Turun yliopisto
Valossa Labs Oy