Virpa

Kumppanit

Siemens Osakeyhtiö

 

Siemens toimittaa ratkaisuja, palveluita ja tuotteita kiinteistöteknologiaan,  kestävään energiantuotantoon, älykkääseen sähköverkkoon, tehokkaaseen liikenteeseen sekä kilpailukykyiseen teollisuuteen. Yhtiön tulevaisuuden menestys perustuu sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon.

Siemensin Building Technologies -yksikössä luomme energiatehokkaita, turvallisia ja tuottavia kiinteistöjä. Asiantuntijamme, maailmanlaajuinen kattavuutemme ja vuosikymmenten aikana keräämämme kokemus ja tekninen osaamisemme luovat täydellisiä tiloja – täydellisiä juuri siihen tarkoitukseen, mihin ne on suunniteltu. Olemme luotettava kumppani, palveluntuottaja, järjestelmäintegraattori ja tuotteiden toimittaja.

Digitaaliset palvelut ja Kiinteistötehokkuuden palvelut lisäävät rooliaan kiinteistötoimialan murroksessa. Älykkäillä kiinteistöillä saavutetan sekä tyytyväisiä kiinteistön käyttäjiä että voidaan kasvattaa kiinteistönmassan käyttötarkoitusta jopa yhteyskunnallisessa merkityksessä. Tähän työhön Siemens Building Technologies on panostanut ja tulee panostamaan jatkossakin. VIRPA hankkeessa Siemensin rooli on juuri tässä työssä. Miten kerätään tarvittava kiinteistötekninen tieto paikkaan jossa se on kaikkien osapuolien hyödynnettävissä. Miten tietoa jatkojalostetaan tuottamaan omistajalleen paras mahdollinen hyöty. Miten tämä kaikki tehdään tietoturvallisesti.

VIRPA projektissa olemme hyödyntäneet Siemens Navigator-kiinteistötehokkuuden hallintajärjestelmää juuri tähän. Data kerätään yhteen paikkaan josta se voidaan jakaa muille ja Navigator-analytiikka voidaan valjastaa tutkimaan kiinteistön  toimintaa perustuen kaikkeen olemassa olevaan tietoon.

Muut kumppanit

Abloy
Augumenta Ltd.
Business Finland
Elisa
Fatman Oy
Granlund Oy
Jalecon Oy
Lassila & Tikanoja
Mirasys Oy
Newsec Asset Management Oy
Siemens Osakeyhtiö
Sodexo Oy
Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK)
Tampereen teknillinen yliopisto (TTY)
Tampereen yliopisto
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Tieto
Turun yliopisto
Valossa Labs Oy